Vrijwilligers

De Buurtinterventieteams draaien op enthousiaste vrijwilligers die zich in willen inzetten om een schone, hele en veilige wijk te behouden. 

Doe je graag iets voor jouw eigen woonomgeving en wil je een positieve bijdrage leveren aan de veiligheid en leefbaarheid in onze wijk, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Vrijwillige inzet levert altijd iets op;

	De vrijwilligers van Buurtinterventieteams krijgen cursussen aangeboden als inbraakpreventie, EHBO, observeren en signaleren. Verder maakt u onderdeel uit van een enthousiast team met een breed netwerk en maakt u sociale contacten in de wijk. Stedelijk netwerk organiseert een maal per jaar een gezellige en leerzame dag voor alle vrijwilligers. Ook organiseert de Gemeente een gezellige bijeenkomst voor alle Haagse helden. Verder denkt de gemeente Den Haag aan haar vrijwilligers bij speciale festiviteiten. Met een kortingspas via PEP krijgt u korting bij diverse Haagse gelegenheden. Verder geeft de gemeente Den Haag ieder jaar 20 credits aan al haar vrijwilligers welke te besteden zijn in de Den Haag Doet Webwinkel.

Buurtinterventieteams zijn uitgerust in herkenbare kleding en met portofoons. Verder bent u tijdens de werkzaamheden verzekert via de Gemeente.

Heeft u interesse neem dan contact op met het BIT team in uw wijk. Voor contactgegevens bekijk de pagina van uw BIT team.

Print